dissabte, 19 de gener del 2008







7 coses a tenir en compte per a fer un trasllat





1/7 tenir les claus del pis o espai on s'ha d'anar a viure, ja que sense les claus és impossible dur a terme el trasllat. Si no pots entrar al pis no hi pots traslladar res.

Les claus poden ser de moltes formes i colors. No és important quina forma i color tinguin mentre serveixin per obrir les portes.


2/7 tenir llum, aigua i gas al lloc on s'ha d'anar a viure, perquè són requeriments indispensables per a una vivenda del primer món que e s vulgui definir com a minimament comfortable. I em reca de dir-ho perquè sembla otbi, però és necessari haver instalat bombetes i haver donat d'alta els comptadors per poder disposar de tots aquests luxes.



3/7 tenir caixes per poder envalar tot allò que s'ha de traslladar i ser suficientment habil com per fer un ús intel·lignet de les caixes: protegir allò fràgil de possibles fractures, envalar segosn un ordre per tal de poder localitzar les coses amb més facilitat un cop necessites desenvalar, no carregar els caixes en exes per tal d'evitar lesions musculars i d'esquena,... bé, lo normal!






Així com reservar algun mètode com les etiquetes o les anotacions amb retolador a la part superior de les caixes per saber que conten i facilitar la tasca de localitzar allò que es requereix un cop fet el trasllat.
4/7 tenir un mitja de transport apte per a carregar coses groses com electrodomèstics i mobles, perquè si ho fas a pes de braços et pots morir!!!
5/7 ser previsor i realitzar una neteja previa del lloc on un es vol traslladar, ja que es més fàcil desenvalar les coses en un espai net.
6/7 disposar de voluntaris, amics i familiars que t'ajudin a fer el trasllat. Fer un trasllat un sol pot ser molt i molt llarg en el temps i també pot causar lessions musculars i d'esquena.



7/7 fer unes últimes caixes (entre 2 i 4) amb aquells utensilis indispensables per passar la primera nit en l'espai nou. Coses com per exemple: roba de llit, necesser i utensilis d'higiene personal (paper de WC!), roba de recanvi per al dia següent, menjar i els corresponents utensilis (plats, coberts, tovallons,...), ...

Resulta evident i lògic, no?

Pensem que són coses que a ningú se li passen per alt, perquè ningú serà tan burro de fer un trasllat sense claus o que tothom pensarà en portar un rotllo de paper de vater, que no ens deixarem el pijama fora de la maleta o que no ens deixarem els platsi els coberts.

Però que passa quan tens 70 caixes a casa, sense etiquetar, i no recordes en quna d'elles has deixat els estris de la cuina?

7 gràcies seràn poques per als que em vinguin a ajudar!!!

un peto
gn

1 comentari:

Anònim ha dit...

clareee!!!
si nesesites un cop de ma;)saps k em pots trobar el bar..XD
em vas decepcionar molt e l'altre dia...jo k portava una setmana fora arrivo i veig que tornes a fumar...en fi...suposo k no cal que et faci de mare i et digui que es dolent!!!
sisi axo dels tresllats sempre es dur...els problemes greus venen el cap d'una setmana o dues quan tot esta ordenat a la casa nova pero no saps on, simplement saps on estava a vans del trasllat, pero on ho has posat ja es una altre cosa...en fi...
un peto wapa^^
i k tinguis sort amb el company de feina;)